Igtropin 100mcg,Getropin Review,Getropin Igf-1 Lr3 Review

ACİL SİPARİŞ HATTI
0212 659 75 79

Kan någon vanlig präst gå igenom 40 eller 50 år och inte bli kär

Det kunde ha varit den något korniga förnekelsen av en romantisk komedi, eller en scen från Ballykissangel.

Derrypresten, som firade sin silverjubileum tidigare i år, har blivit involverad i en lokal sjuksköterska, Elaine Curran. Hon är en mamma till två barn, som enligt uppgift skilde sig från sin man innan förhållandet med Fr McKenna började.

Vid tidpunkten för Eamonn Casey-affären 17 år sedan möttes sådana uppenbarelser "Jintropin China Supplier" med chock och mycket handvridning över hela landet. Men nu har rapporter om relationer mellan präster och en samtyckt vuxen kvinna, gift eller på annat sätt, en viss humdrumkvalitet och möts med en viss lättnad att det inte fanns något otillåtet eller olagligt pågår. Det var ilska i Derry den här veckan, men mycket av det riktade sig till kyrkan för sina arkaiska strängar på celibat och media för att dölja in i vilka lokala katoliker såg som en privat fråga.

Liksom många andra präster hälsade far Brian "Buy Cheap Jintropin Online" D 'Arcy nyheterna med en uppriktig Acquisto Cialis ånger, snarare än någon form av fördömande. Det var synd, inte för att en av hans kollegor var inblandad i en relation med en kvinna, men för att en annan präst har gått förlorad för strikt celibatregeln. 'Vi förlorar goda män', sade far D, Arcy.

Han hänvisar till uppskattningar att 110 000 präster har lämnat kyrkan över hela världen på grund av liknande problem. Fråga om huruvida det var vanligt att prästerna skulle bli förälskade, sade far D 'Arcy:' Jag skulle tro att varje präst som värderar sitt salt måste möta det åtminstone en gång i sitt liv. Självklart kommer inte alla präster bryta sina löften. De måste göra ett mycket svårt val.

'Hur kan någon normal person gå igenom 40 eller 50 år i sitt liv och inte bli kär? Det är något som jag måste möta för mig själv.

'Det är en betydande tid att tänka på värdet av obligatorisk celibat. Det kan ha varit lämpligt för en viss tid men den tiden har gått. Kom ihåg att den första påven, Petrus, var gift.' '

Det är Getropin Review dåligt för kyrkan att få män i Irland kallas till prästadömet 2009. Även färre kallas för ett permanent celibatis liv, det verkar.

Stäng observatörer av kyrkan föreslår att regeln observeras i brott mot många präster världen över.

Richard Sipe, en psykiater vid John Hopkins University i Baltimore, Maryland, har uppskattat att bara 10pc präster framgångsrikt är celibat. Dessa uppfyllda celibater har anammat deras existens och befinner sig i bemyndigande. Psykiatrarna säger att 40pc håller fast vid regeln men bara med djup motvilja.

Enligt en rapport i The Igtropin 100mcg Times hävdar Sipe att de återstående 50 pcna på något stadium under sin tjänst har varit sexuellt aktiva. Om dessa siffror är korrekta, och det bör påpekas att de är amerikanska figurer, tycker om hälften av prästerna det omöjligt att öva vad de predikar.

Fader D 'Arcy tror att celibat kan vara bra, men det borde vara frivilligt.

'Det är en förolämpning mot celibatet att göra det obligatoriskt. Det måste vara fritt valt för att göra det meningsfullt. Obligatoriskt celibat är en mangjord regel som infördes för att upprätthålla lydnad och för att säkerställa att kyrkans egendom inte slöts.' '

Celibatregeln i den katolska kyrkan introducerades i ett tvärsnitt. Ett dekret år 306 förklarade att prästerna inte kunde sova med sina fruar på natten före Mässan (den typ av regel som vissa sportstjärnor skulle känna till).

St Augustine är aldrig sannolikt att bli en affischpojke för feminister efter hans berömda uttalande på 5: e århundradet att 'ingenting är mer beräknat att kasta en mans andar ner från citadellet än blandningar av en kvinna'.

I allt högre grad hölls celibat som ett ideal, men i ytterligare 1000 år var det åtminstone "Hgh Jintropin Avis" vanligt att man på tyget var gift.

I det senaste förflutet har irländska präster som blivit involverade i kärleksaffärer antingen täckt sina romanser, i vissa fall tar sina hemligheter till graven Getropin Igf-1 Lr3 Review eller helt enkelt lämnat "Comprar Gh Jintropin" kyrkan till ett nytt liv, ofta utomlands.

I ökande grad fortsätter irländska katolska präster med en lust att gifta sig med sin andliga resa på andra ställen. Fader D 'Arcy tror att sex före detta katolska präster har gift och anslutit sig till Irlands kyrka de senaste åren.

Denna övergångs lätthet har demonstrerats av Dermot Dunne, en före detta katolsk präst som blev gift, blev en irländsk prästerska, och har nu en ledande ställning som Dean of Christ Church Cathedral.

Det tog bara prästen tre år att göra hoppet från romersk katolska prästadömet till ett inlägg i den anglikanska kyrkan.

Han förklarade sitt beslut och sade: 'Det som uppstod för mig är att vi inte kallas för att vara' andra världsliga 'men faktiskt att leva helt i denna värld och att värdesätta mänskligheten och den värld som Gud har skapat.

'Det avgörande ögonblicket för mig var att erkänna att Gud är förmedlad genom att vi accepterar en inkluderande mänsklighet där det inte kan finnas några uteslutningar.

'Denna inkluderande mänsklighet omfamnar den mänskliga sexualitetens fullhet och skönhet från den ena änden av dess kontinuitet till den andra och kvinnans fulla deltagande samt mannen i firandet av tros livet.' '

Ett växande antal katoliker, både prästerskap och församlingar, kopierar exempel på Dr Dunne genom att helt enkelt rösta med sina fötter. 'Om en präst lämnar den katolska kyrkan och ansluter sig till Irlands kyrka, finns det inte längre någon form av förräderi bland församlingarna', säger Canon Ian Ellis, redaktör för The Church of Ireland Gazette. 'På några sätt är de två kyrkorna kommer närmare varandra. Så det gör övergången lättare. ''

Vad ranklar med katolska kampanjer för avskaffandet av obligatorisk celibat är den uppenbarligen inkonsekventa linjen som Vatikanen tar. Fader Brian D 'Arcy påpekar att gifta anglikanska präster är antagna till katolska kyrkan.

Han sa att sådana präster var 'förordnade' i den katolska kyrkan och fick tjänstgöra på församlingsnivå utan att celibatet skulle åläggas.

Historiernas kyrkor gör det också möjligt för vissa präster att koppla till den ortodoxa kyrkan för att gifta sig med Vatikanens välsignelse.

Parishionernas varma reaktion på far McKennas ställning visar igen golfen mellan många vanliga katoliker och påven om vissa läror.